Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Gerelateerd artikels

Verde SW1 kantoorgebouw Londen

Verde SW1 is een kantoorgebouw dat herontwikkeld werd in het hart van de Victoria-submarkt in West End in Londen.

Verde SW1 werd oorspronkelijk ontwikkeld in 1995 en werd in zijn geheel bezet door het Department of Communities and Local Government (DCLG), een orgaan van de Britse overheid. Tishman Speyer verwierf het pand in januari 2012 en onderhandelde een huurovergave met de huurder en kreeg in het derde kwartaal van 2014 leegstand. De bouwvergunning werd met succes verkregen voor een volgende-generatie woning, ontworpen door de internationaal gerenommeerde architecten Aukett Swanke, Adjaye Associates en MdeAS .

Elke ruimte werd in detail vormgegeven om een ​​efficiënte en harmonieuze ruimte te creëren voor bedrijven en werknemers. Naast de kantoorruimtes werden er ook meer dan zes daktuinen, 440 fietsplaatsen en 2000 m2 winkelruimte voorzien.

Verde SW1 is strategisch gelegen in het centrum van Victoria en ligt op 150 meter van een nieuwe ingang naar Victoria Station, een van de drukste transportknooppunten van Londen. Victoria herbergt een aantal bezienswaardigheden, waaronder Buckingham Palace, St. James's Park en Westminster Abbey. In de afgelopen jaren is het omgevormd tot een van de meest levendige zakenwijken van het West End, met een verscheidenheid aan gewilde huurders, waaronder Burberry, Jimmy Choo, Boeing en EDF Energy.

Grada leverde honderden trommel spleetrooster van het type LT350 en wervelroosters van het type WS400 aan.
Een project waar we trots op zijn!

Verwante producten

Gallerij